Renovatiesteiger in Amersfoort Steigerbouw Blog Flat de Vuurtoren project in de steigers door KPS Steigerbouw 1Flat de Vuurtoren project in de steigers door KPS Steigerbouw 3 Metselsteiger in Almere
Flat de Vuurtoren, Amersfoort

Renovatiesteiger in Amersfoort

Flat “De Vuurtoren” in Amersfoort was toe aan een grondige renovatie om het gebouw weer in optimale staat te brengen. KPS Steigerbouw heeft hierbij geholpen door een renovatiesteiger te plaatsen. Deze steiger had een hoogte van maar liefst 48 meter en bestond uit een combinatie van Layher Blitz en Layher all-round steiger. Dit was nodig om het schilderwerk en de vervanging van de kozijnen op een veilige en efficiënte manier uit te voeren.

Industriesteiger Steigerbouw Metselsteiger in Almere

Door het gebruik van de Layher Blitz steiger kon er snel en veilig gewerkt worden op grote hoogte. De all-round steiger bood daarnaast de nodige flexibiliteit en stabiliteit. Door deze combinatie konden de vakmensen van KPS Steigerbouw op een veilige manier hun werkzaamheden uitvoeren, zonder gehinderd te worden door beperkingen in de steiger.

Dankzij de inzet van de renovatiesteiger van KPS Steigerbouw heeft flat “De Vuurtoren” in Amersfoort een nieuwe uitstraling gekregen. Het gebouw kan weer jaren mee en biedt de bewoners een veilige en comfortabele woonomgeving

KPS Steigerbouw is opgericht in 2001 en was in eerste instantie actief in de schoonmaakbranche. In 2007 zijn we begonnen met steigerbouw en na enkele jaren hebben we besloten ons volledig te richten op steigerbouw en ons te ontdoen van de schoonmaaktak.

Vanaf 2016 zijn we begonnen met de aankoop van steigermaterialen, waardoor we ook zelf stalen steigers konden gaan verhuren. We monteren, demonteren en verhuren een breed scala aan steigers, waaronder metselsteigers, renovatiesteigers, industriesteigers, trappentorens en ondersteuningen.