constructie ondersteuning steigerbouw Ondersteuning-Illustratie-KPS-Steigerbouw 4 Industriesteiger Steigerbouw Metselsteiger Steigerbouw renovatiesteiger steigerbouw KPS Steigerbouw
KPS Steigerbouw

Constructie ondersteuning

Bij een stabiele ondersteuning heeft constructie ondersteuning steigerbouw vaak de voorkeur. In tegenstelling tot een stempel blijft de constructie ondersteuning, ook wel systeemondersteuning genoemd, op zichzelf staan. Denk bijvoorbeeld aan een breedplaatvloer die op een kolommenstructuur wordt gebouwd. Tijdens de bouwfase is het niet, of zeer beperkt, mogelijk om horizontale belastingen via de kolommen af te leiden. Een constructie ondersteuning kan deze tijdelijke stabiliteitsfunctie vervullen. Bovendien biedt de systeemondersteuning het voordeel dat er in vakmaten wordt gebouwd, waardoor een hogere belasting kan worden opgenomen. Bij KPS Steigerbouw kunt u terecht voor het huren van constructie ondersteuning om uw project succesvol te ondersteunen.

 

Balkon ondersteuning

Bij de bouw of renovatie van gebouwen met balkons is het van essentieel belang om degelijke ondersteuningssystemen te gebruiken. Balkon ondersteuning biedt de nodige stabiliteit en veiligheid, waardoor de balkons stevig kunnen worden opgebouwd. Door het gebruik van specifieke ondersteuningssystemen kunnen de balkons worden gedragen en veilig worden verankerd aan de hoofdconstructie van het gebouw. Dit zorgt voor een duurzame en betrouwbare constructie.

Vloer ondersteuning

Vloer ondersteuning is van groot belang bij de bouw van gebouwen met meerdere verdiepingen. Het zorgt ervoor dat de vloeren stevig worden ondersteund tijdens de bouw- en constructiefase. Het gebruik van vloer ondersteuningssystemen zorgt niet alleen voor stabiliteit, maar maakt ook een efficiënte en veilige voortgang van het bouwproces mogelijk. Met de juiste ondersteuningssystemen kunnen vloeren op de juiste hoogte worden geplaatst en kunnen de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd.

Beton ondersteuning

Bij de bouw van betonnen constructies is beton ondersteuning van essentieel belang. Het biedt de nodige ondersteuning en stabiliteit tijdens het storten en uitharden van het beton. Beton ondersteuningssystemen zorgen ervoor dat het beton gelijkmatig wordt verdeeld en voorkomen verzakkingen of scheuren tijdens het uithardingsproces. Dit draagt bij aan de kwaliteit en duurzaamheid van de betonnen constructie.

Breedplaatondersteuning

Breedplaatondersteuning is specifiek gericht op de ondersteuning van breedplaatvloeren. Breedplaten worden veel gebruikt in de bouwsector vanwege hun snelle en efficiënte installatie. Het gebruik van breedplaatondersteuningssystemen is van vitaal belang om de stabiliteit van de breedplaatvloeren te waarborgen tijdens de bouwfase. Het biedt een veilige werkomgeving voor het leggen van de breedplaten en zorgt voor een gelijkmatige belasting en verdeling van de krachten.

Constructie ondersteuning huren

Het huren van constructie ondersteuning biedt een flexibele en kosteneffectieve oplossing voor bouwbedrijven en aannemers. Het stelt hen in staat om de benodigde ondersteuningssystemen te gebruiken zonder grote investeringen in aanschaf en onderhoud. Bij KPS Steigerbouw kunt u constructie ondersteuning huren die voldoet aan de hoogste kwaliteit. Wij zorgen voor het monteren en demonteren, zodat u zich volledig kan richten op uw klus.

Bent u op zoek naar een professionele steigerbouwer die zorgt voor constructie ondersteuning bij uw bouwklus? Neem gerust contact met ons op als u interesse heeft in onze diensten of vragen heeft over onze werkwijze. U kunt ons telefonisch bereiken, per e-mail of via het contactformulier op onze website. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren op uw bericht. En in geval van nood hebben we al meerdere keren binnen 24 uur een offerte gemaakt, de constructie ondersteuning voorbereid en geplaatst.

Soorten steigerbouw

Bekijk ook

KPS Steigerbouw is gespecialiseerd in de bouw van systeemsteigers en we bieden twee soorten aan, beide van het merk Layher. Daarnaast beschikken we over onze eigen materialen en transportmiddelen.