constructie ondersteuning steigerbouw Renovatiesteiger-Illustratie-KPS-Steigerbouw Industriesteiger Steigerbouw Metselsteiger Steigerbouw renovatiesteiger steigerbouw KPS Steigerbouw
KPS Steigerbouw

Renovatiesteiger

Wat is een renovatiesteiger?

Een renovatiesteiger steigerbouw is een speciaal type steiger dat gebruikt wordt bij renovatiewerkzaamheden aan gebouwen en constructies. Het is ontworpen om werknemers veilig te laten werken terwijl ze werken aan de buitenkant van een gebouw. Het is van cruciaal belang dat een renovatiesteiger stevig, veilig en stabiel is, omdat renovatiewerkzaamheden vaak op grote hoogte worden uitgevoerd. Bij KPS Steigerbouw kunt u terecht voor het huren van renovatiesteigers van hoge kwaliteit. De steiger kan ook worden voorzien van een dakconstructie, zodat er bij slecht weer toch doorgewerkt kan worden. Dit is vooral belangrijk bij projecten die niet stilgelegd kunnen worden vanwege tijdsdruk.

Waarvoor wordt een renovatiesteiger gebruikt

Onze renovatiesteigers zijn gemaakt van stevig staal en zijn geschikt voor een breed scala aan renovatiewerkzaamheden, waarbij u kunt denken aan:

 • Het vervangen van gevelbeplating;
 • Stukadoren;
 • Voegwerkzaamheden;
 • Reparatie van gevels;
 • Schilderen;
 • Reinigen;
 • Gevelrenovatie;
 • Gevelonderhoud;
 • Vervangen van kozijnen;
 • Dak werkzaamheden;
 • Aanbrengen van isolatie;
 • Vervangen van dakpannen.

Betaalbare renovatiesteigers

KPS Steigerbouw biedt betaalbare renovatiesteigers aan voor zowel particulieren als bedrijven. Wij begrijpen dat renovatiewerkzaamheden al duur genoeg zijn, daarom bieden wij onze renovatiesteigers aan tegen een betaalbare prijs.

Het monteren en demonteren van renovatiesteigers

Bij het opzetten van een renovatiesteigers is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Zo moet de ondergrond stabiel en vlak zijn om de steiger veilig op te zetten. Ook moet er voldoende ruimte zijn voor de steiger en moet er rekening worden gehouden met eventuele obstakels zoals bomen en lantaarnpalen. Onze experts hebben jarenlange ervaring en weten precies waar ze op moeten letten bij het opzetten van een renovatiesteigers.

Wanneer u een renovatiesteiger huurt bij KPS Steigerbouw, zorgen wij voor de gehele montage en demontage van de steiger. U bent volledig ontzorgd omdat wij het steigerwerk van A tot Z realiseren. Hierdoor kunt u zich volledig focussen op uw project.

Renovatiesteigers die zorgen voor veiligheid

We hebben ervaren en gekwalificeerde steigerbouwers die de steiger veilig en efficiënt kunnen monteren en demonteren. Onze steigerbouwers hebben de nodige certificaten en veiligheidstrainingen gevolgd om ervoor te zorgen dat de steiger volledig veilig is voor gebruik.

Onze renovatiesteigers voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen en we zorgen ervoor dat alle onderdelen en accessoires in uitstekende staat verkeren voordat we ze aan onze klanten verhuren. Bij KPS Steigerbouw stellen we veiligheid altijd op de eerste plaats en zorgen we ervoor dat onze klanten de hoogste kwaliteit renovatiesteigers krijgen die beschikbaar zijn.

Voor elke renovatie een andere steiger

We begrijpen dat elke renovatieklus anders is en daarom zorgen wij voor de juiste steigerconstructie die past bij uw klus. Onze ervaren steiger monteurs helpen u graag bij het selecteren van de juiste steiger voor uw specifieke bouwproject.

Daarnaast is het ook mogelijk om te werken met een steigertekenaar die een gedetailleerde 3D-tekeningen kan maken van de steiger die u wilt huren, zodat u een duidelijk beeld krijgt van hoe de steiger eruit zal zien voordat deze wordt gemonteerd.

Renovatiesteiger huren

Bij KPS Steigerbouw streven we ernaar om onze klanten de beste service en kwaliteit te bieden. Of u nu een renovatiesteiger wilt huren of een ander type steiger nodig hebt, wij staan klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons steigerverhuur en steigerbouwdiensten.

Soorten steigers

Bekijk ook

KPS Steigerbouw is gespecialiseerd in de bouw van systeemsteigers en we bieden twee soorten aan, beide van het merk Layher. Daarnaast beschikken we over onze eigen materialen en transportmiddelen.