constructie ondersteuning steigerbouw constructie ondersteuning steigerbouwMetselsteiger-Illustratie-KPS-Steigerbouw Industriesteiger Steigerbouw Metselsteiger Steigerbouw renovatiesteiger steigerbouw KPS Steigerbouw
KPS Steigerbouw

Metselsteiger

Wat is een metselsteiger

Een metselsteiger steigerbouw is een steiger die wordt gebruikt om op hoogte te werken bij metselwerkzaamheden. Dit type steiger bestaat uit verticale frames, horizontale liggers, en diagonale schoren die zorgen voor stabiliteit. Een metselsteiger wordt veel gebruikt in de bouwsector en is een belangrijk hulpmiddel voor metselaars, gevelreinigers en schilders.

De voordelen van een metselsteiger

Het gebruik van een metselsteiger steigerbouw biedt vele voordelen. Ten eerste zorgt het voor veiligheid op de werkplek. Doordat de steiger stevig en stabiel staat, kunnen werklieden zonder gevaar werken op hoogte. Daarnaast is het werken met een metselsteiger erg efficiënt. Het verhoogt de productiviteit en vermindert het risico op fouten tijdens het werk.

Verschillende soorten metselsteigers

Bij KPS Steigerbouw bieden wij verschillende soorten metselsteigers aan. Wij werken met het merk Layher, dat bekend staat om de hoge kwaliteit en duurzaamheid van hun steigers. Bij het huren van een metselsteiger is het belangrijk om de juiste afmetingen te kiezen. Een te kleine steiger kan zorgen voor onveilige werkomstandigheden en een te grote steiger kan onnodig duur zijn. Onze ervaren medewerkers kunnen u helpen bij het bepalen van de juiste afmetingen en het opstellen van een gedetailleerd plan voor uw metselwerkzaamheden.

Het monteren en demonteren van een metselsteiger

Bij het opzetten van een metselsteiger is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Zo moet de ondergrond stabiel en vlak zijn om de steiger veilig op te zetten. Ook moet er voldoende ruimte zijn voor de steiger en moet er rekening worden gehouden met eventuele obstakels zoals bomen en lantaarnpalen. Onze experts hebben jarenlange ervaring en weten precies waar ze op moeten letten bij het opzetten van een metselsteiger.

Naast het verhuren van metselsteigers bieden wij ook montageservices aan. Onze ervaren medewerkers kunnen de steiger voor u opzetten en weer afbreken na afloop van de werkzaamheden. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar en kunt u zich focussen op uw eigen werkzaamheden.

Veilige metselsteigers

Bij KPS Steigerbouw hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Onze steigers worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden om te zorgen dat ze veilig en betrouwbaar blijven. Wij werken alleen met gecertificeerde materialen en onze medewerkers zijn opgeleid om veilig te werken op hoogte. Al met al is het huren van een metselsteiger een belangrijke investering in de veiligheid en efficiëntie van uw werkzaamheden.

Metselsteiger huren

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het huren van een metselsteiger? KPS Steigerbouw is uw specialist op het gebied van steigerbouw.

Bij KPS Steigerbouw denken we graag met u mee en adviseren we u over de beste oplossing voor uw situatie. Of het nu gaat om een kleine klus of een groot project, wij bieden flexibele en snelle service en kunnen in noodgevallen zelfs binnen 24 uur een metselsteiger plaatsen.

Wilt u een metselsteiger huren bij KPS Steigerbouw? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Soorten steigers

Bekijk ook

KPS Steigerbouw is gespecialiseerd in de bouw van systeemsteigers en we bieden twee soorten aan, beide van het merk Layher. Daarnaast beschikken we over onze eigen materialen en transportmiddelen.