constructie ondersteuning steigerbouw Renovatiesteiger-Illustratie-KPS-Steigerbouw Industriesteiger Steigerbouw Metselsteiger Steigerbouw renovatiesteiger steigerbouw KPS Steigerbouw
KPS Steigerbouw

Trappentoren

Wat is een trappentoren?

Een trappentoren is een essentieel onderdeel van de steigerbouw en wordt veelal gebruikt in de bouwsector en industrie. Het is een vrijstaande, verticale constructie die werknemers veilig en efficiënt toegang biedt tot hogere niveaus op bouwterreinen, gevels of grote machines.

Veiligheid en efficiëntie met een trappentoren

Veiligheid is een cruciale factor in elke werkplek en vooral op hoogte. Een trappentoren biedt werknemers een veilige manier om naar boven en naar beneden te gaan zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over valgevaar of onstabiele ladderconstructies. In vergelijking met ladders zijn trappentorens ook veel efficiënter, omdat werknemers zware gereedschappen en materiaal eenvoudig op en af kunnen dragen.

Toepassingen van trappentorens

Trappentorens worden gebruikt in diverse sectoren, waaronder de bouw, industriële faciliteiten, scheepswerven en windmolenparken. In de bouwsector worden trappentorens gebruikt om toegang te bieden tot hogere niveaus op bouwplaatsen, zoals het dak van een gebouw of de bovenste verdiepingen. In de industrie worden trappentorens veel gebruikt om toegang te bieden tot hogere niveaus van machines of installaties, zodat werknemers ze veilig kunnen onderhouden en repareren.

Trappentorens worden ook vaak gebruikt bij scheepswerven, waar werknemers toegang nodig hebben tot hogere niveaus van schepen voor het schilderen, lassen of repareren van onderdelen. Daarnaast worden trappentorens ingezet in windmolenparken, waar ze dienen als toegang tot de turbine, de gondel en de rotorbladen voor onderhoudswerkzaamheden.

Trappentoren huren

Bent u op zoek naar een veilige en betrouwbare trappentoren voor uw bouwproject? Dan bent u bij KPS Steigerbouw aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten trappentorens aan die voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Onze trappentorens zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en zijn ideaal voor het werken op hoogte.

Waarom een trappentoren huren bij KPS Steigerbouw?

KPS Steigerbouw is gespecialiseerd in het leveren van veilige en betrouwbare steigers en trappentorens. Wij hebben jarenlange ervaring in de steigerbouw en kunnen u daarom uitstekend adviseren over de meest geschikte trappentoren voor uw project. Onze trappentorens worden geleverd conform alle veiligheidseisen en voldoen aan de geldende normen en richtlijnen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze trappentoren.

Soorten steigers

Bekijk ook

KPS Steigerbouw is gespecialiseerd in de bouw van systeemsteigers en we bieden twee soorten aan, beide van het merk Layher. Daarnaast beschikken we over onze eigen materialen en transportmiddelen.