Metselsteiger in Almere
Nieuwbouwwoningen "Tulp 2", Almere

Metselsteiger in Almere

We mochten met onze metselsteiger bijdragen aan de realisatie van het nieuwbouwproject “Tulp 2” in Almere.

In totaal werden er 28 woningen gebouwd en voor de metselwerkzaamheden werd er een Layher all-round steiger van 8.400m² geplaatst. De steiger was nodig om het metselwerk op de hogere verdiepingen veilig en efficiënt uit te kunnen voeren. Door het gebruik van deze steiger kon er snel en veilig worden gewerkt, wat resulteerde in een snelle en succesvolle afronding van het project.

Bij KPS Steigerbouw vinden we veiligheid en kwaliteit erg belangrijk en we zijn er dan ook trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan dit mooie nieuwbouwproject in Almere.

KPS Steigerbouw is opgericht in 2001 en was in eerste instantie actief in de schoonmaakbranche. In 2007 zijn we begonnen met steigerbouw en na enkele jaren hebben we besloten ons volledig te richten op steigerbouw en ons te ontdoen van de schoonmaaktak.

Vanaf 2016 zijn we begonnen met de aankoop van steigermaterialen, waardoor we ook zelf stalen steigers konden gaan verhuren. We monteren, demonteren en verhuren een breed scala aan steigers, waaronder metselsteigers, renovatiesteigers, industriesteigers, trappentorens en ondersteuningen.