Grote Kerk, Apeldoorn

Renovatiesteiger in Apeldoorn

Ten behoeven van restauratiewerkzaamheden aan de Grote Kerk in Apeldoorn hebben we de 63 meter hoge toren tot en met de spits in de steigers gezet. Aangetast hout en koperwerk is tijdens de restauratie aangepakt, evenals het voegwerk dat op diverse plekken aandacht nodig had.

Bij KPS Steigerbouw streven we ernaar om onze klanten de beste service en kwaliteit te bieden. Of u nu een renovatiesteiger wilt huren of een ander type steiger nodig hebt, wij staan klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons steigerverhuur en steigerbouwdiensten.

Renovatiesteigers die zorgen voor veiligheid

We hebben ervaren en gekwalificeerde steigerbouwers die de steiger veilig en efficiënt kunnen monteren en demonteren. Onze steigerbouwers hebben de nodige certificaten en veiligheidstrainingen gevolgd om ervoor te zorgen dat de steiger volledig veilig is voor gebruik.

Onze renovatiesteigers voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen en we zorgen ervoor dat alle onderdelen en accessoires in uitstekende staat verkeren voordat we ze aan onze klanten verhuren. Bij KPS Steigerbouw stellen we veiligheid altijd op de eerste plaats en zorgen we ervoor dat onze klanten de hoogste kwaliteit renovatiesteigers krijgen die beschikbaar zijn.

Evolutie KPS Steigerbouw

KPS Steigerbouw is opgericht in 2001 en was in eerste instantie actief in de schoonmaakbranche. In 2007 zijn we begonnen met steigerbouw en na enkele jaren hebben we besloten ons volledig te richten op steigerbouw en ons te ontdoen van de schoonmaaktak.

Vanaf 2016 zijn we begonnen met de aankoop van steigermaterialen, waardoor we ook zelf stalen steigers konden gaan verhuren. We monteren, demonteren en verhuren een breed scala aan steigers, waaronder metselsteigers, renovatiesteigers, industriesteigers, trappentorens en ondersteuningen.