Metselsteiger in Almere
Renovatie sporthal, Almere

Renovatiesteiger in Almere

De sporthal aan de Boekenweg in Almere was toe aan een grondige renovatie van het dak. Voor dit project heeft KPS Steigerbouw een renovatiesteiger ingezet van maar liefst 1700m², volledig gebouwd met Layher All-round steiger materiaal.

Een renovatiesteiger is ideaal voor dit soort projecten omdat het een veilige en stabiele werkplek biedt voor de bouwvakkers om het dak te repareren en onderhouden.

Door de expertise van KPS Steigerbouw en de kwaliteit van de materialen kon het project snel en efficiënt worden uitgevoerd. De sporthal kan nu weer jarenlang veilig en droog worden gebruikt voor sportactiviteiten en andere evenementen.

KPS Steigerbouw is opgericht in 2001 en was in eerste instantie actief in de schoonmaakbranche. In 2007 zijn we begonnen met steigerbouw en na enkele jaren hebben we besloten ons volledig te richten op steigerbouw en ons te ontdoen van de schoonmaaktak.

Vanaf 2016 zijn we begonnen met de aankoop van steigermaterialen, waardoor we ook zelf stalen steigers konden gaan verhuren. We monteren, demonteren en verhuren een breed scala aan steigers, waaronder metselsteigers, renovatiesteigers, industriesteigers, trappentorens en ondersteuningen.